ahmad's FotoPage

By: ama doncha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jul-2008 15:09 Email | Share | | Bookmark
Ini la tujuan ku

Balik nye ke kampung hari tuh aku nak sambut b'day mak aku..
eh aku plak..kami..hehe

so ade la buat sikit makan2...ade jugak aktiviti potong kek..

disebabkan aku pye b'day dekat2 ngan mak aku, so sambut sekali jek laa..
orang kate pekej..

si abang pun ikut serte..(si abang nih pantang nampak kek..sume b'day die..)

lepas siap begamba ape lagik..kasik keroyok lah..!!



"maktok..cepat la bukak epi beday..nak tengok jek..kejap jek..."
camtu la lebih kurang ayat cucu² nye nih...




P/S: keke di sponser oleh ude dan kak ude..timo kaseehh..sodap lah kek neh..


Monday, 21-Jul-2008 09:17 Email | Share | | Bookmark
ENTRY KHAS : Danny Affandy Bin Roy Affandy Bin Yahya

hamboii..panjang nye namee..huahuahu
kali nih pye entry, aku khaskan satu ruang untuk anak buah ku yang cumil..
hadhooiyay ponek jang..tapi sonot..

sebenar nye sume anak buah aku cumil2 belako..tapi sorang2 lah entry dlu yek..
mule dengan si kecik nih..nnti aku hapdet yang lain2 plak..









Monday, 21-Jul-2008 09:12 Email | Share | | Bookmark
Balek kampong ini time..

hmm..berbekal kan lens baru ku yang dibeli melalui kedai potong,
aku pun balek la ke kampung..tinggal kan kesibukan kerje dan juge
kesibukkan kawan2 ku yang nak ajak aku karaoke..tapi aku sukee..
uauahuhua

yang nih yang sempat aku edit skit2..
ade banyak lagik..tapi yang nih aku hapdet dlu..
biar tak bersawang fp aku nih..kang besawang susah plak lalat nak terbang..
nih la anak² buah ku yang tersayang..
penat layan woo..






Monday, 21-Jul-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
abang api api..!!

rumah tebakar panggil bombee..bombe datang belombe2...
ini antare koleksi gambar2 yang ade dalam simpanan aku..
tak ingat bile tah amek gmbar abang api2 nih..
berani sungguh beliau ini...nih la yang di name kan "kecil² cili api.."
eh ade ke?? bute sejarah betol...






Monday, 21-Jul-2008 09:01 Email | Share | | Bookmark
Sepi sebuah fotopages...



"Hadhoiyai...apo lah ko nih amad..peloseh boto..dah lamo ko tak hapdet fp nih yo..!!"
tu lah kate2 dari peminat2 fp ku..chewaah..ade peminat lewr plaak..huhuhu

sory lah..dah lame tak hapdet fp nih..sibuk+letih+malas+banyak sgt pic tak tau pilih..sume
ade..aku cube qada' kan posting2 aku hari nih ye..

kejaap jek lagik..tunggu yeeekk..huhuhu


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net